martes, 24 de julio de 2007

SUEM JUNTS A LA OFICINA

A la meva feina portem dos dies sense llum...és fantastic...
No tenim energia a cap edifici excepte una petita sala al costat dels generadors d'emergència on hi ha llum i xarxa de servidor.

Aprox som unes 300 persones, de les quals el 20% aprox ens hem reunit a aquesta sala-tresor on podem conectar els portàtils i per torns, connectar-nos i carregar la bateria.

Companys, això sí que és team building: Tots junts , suem a les fosques, assaborim l'últim minut de bateria del portàtils en grup, les oficines brutes i les papereres plenes pq els equips de neteja no poden fer la seva feina a les fosques...

Sense aigua.. perquè les fonts (ups!) són elèctriques (aquelles coses que mai hi caus), al lavabo amb cuidado..perquè tampoc t'hi veus gaire. ..

Mentre esperem a poder accedir a un mai tan apreciat endoll, divaguem amb els companys de feina que mai haviem vist (i que ara coneixem) sobre les indemmnitzacions d'Endesa, l'Ave, el Montilla, què fort,etc.

Així que....GRÀCIES ENDESA, GRÀCIES AVE, O GRÀCIES QUI HAGI TRENCAT EL MALEIT CABLE...ara conec més als meus (sudorosos) companys!!

By Paula

No hay comentarios: